Известие

Collapse
No announcement yet.

Среща на ГТВ от форума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги, с прискърбие ви съобщавам, че очевАдно, тази наша среща няма да се получи.
    Всеки е зает с проблемите си и организацията явно няма как да стане.

Все пак, искрено се надявам, че ще успеем да се организираме, в близко време.

Лек и успешен ден от мен.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Така е за съжаление - аз обаче ще ида на срещата на колегите с 156-ците, ще се радвам ако някой от вас успее да доиде
      sigpic
      GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
      Lulin Group Ltd.

Comment

• Като цяло май ,че хората пишещи в раздела сме малко и затова е доста трудно да се организира някакво по-голямо събитие
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Fiat Bravo II 1.4 90hp
        sigpic
        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

• То май както е тръгнало...ще успея да запаля колата,докато се организираме.Очаквам до седмица да е готова......Таман и Милена-Zoe 23 ще се върне от чужбина
          GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

• Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщение
            Така е за съжаление - аз обаче ще ида на срещата на колегите с 156-ците, ще се радвам ако някой от вас успее да доиде
            Заповядайте ! Добре сте дошли Ще се радваме да се запознаем и с други колеги

Пък по-нататък Ви пожелавам да си направите една голяма сбирка
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Както каза колегата RoMeO_156_GTA, Сте добре дошли при нас
              Alfa 156 1,6 TS ex
              Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
              Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

• Изглежда обаче няма да идвам май на срещата на 156 щото съм за смяна на дюзи и сега колата не ми върви
                sigpic
                Lulin Group Ltd.

Comment

• Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщение
                  Изглежда обаче няма да идвам май на срещата на 156 щото съм за смяна на дюзи и сега колата не ми върви
                  Аве що не кажеш на майстора ти да смени дилъра
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Здравейте колеги ,вдигам темата с надеждата ,че тази година ще се намерят по сериозни собственици на непрактични Алфи. Ще се прибирам скоро за известно време и много ми се иска да успеем да се организираме за национална среща на GTV/Spider ,каквото и да означава това Дали ще е за по бира ,дали ще е за 2 дена на хижа в планината или за седмица на морето ,няма значение ,целта е да се запознаем ,видим и обсъдим колите си Знам ,че Алфите ни са рядкост ,форумът не много посещаван ,бензина е скъп ,разстоянията големи ,пътуванията дълги ,пътищата все така осеяни с дупки ,а колите ни с твърдо и скъпо окачване ,но нека всеки с поне малко желание за такава среща даде своето мнение ,а след това и присъствие. Аз бих присъствал на срещата независимо къде е и колко време ще продължи. Очаквам всякакви мнения и предложения ,и се надявам да се съберем повечко коли.
                    Fiat Bravo II 1.4 90hp
                    sigpic

Comment

• Аз съм "за" естествено, но няма да мога този месец - може би другия или по-другия.
                      Все пак ако се организирате по-рано ще направя всичко възможно да доида
                      sigpic
                      Lulin Group Ltd.

Comment

• Аз съм "За" среща на всички гтв-та както бяхте направили преди 2 години в пловдив !
                        ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

Comment

• на 19 юни си взимам книжката след 8 месе4ен застой.... преди това няма как да дойда
                          Spin City!

Comment

• Аз си идвам на 19-ти и ще съм в Бг до 18 юли. От 9-ти до 11-ти юли ще съм на ралито в Боровец и ако не успеем да се организираме като хората ,може да си направим там мини среща Лошото е ,че на на ралито май няма да съм с моята кола. Иначе с оглед на летния сезон ,най удачно място ми се струва Черноморието. Давайте мнения за места и дати.
                            Май ще е добре да се пусне нова анкета ,но първо трябва да съберем предложения и мераклии ,така че казвайте
                            Ако имате познати от нашата порода ,които не влизат във форума ,изрекламирайте им начинанието ни
                            Fiat Bravo II 1.4 90hp
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                              Аз си идвам на 19-ти и ще съм в Бг до 18 юли. От 9-ти до 11-ти юли ще съм на ралито в Боровец и ако не успеем да се организираме като хората ,може да си направим там мини среща Лошото е ,че на на ралито май няма да съм с моята кола. Иначе с оглед на летния сезон ,най удачно място ми се струва Черноморието. Давайте мнения за места и дати.
                              Май ще е добре да се пусне нова анкета ,но първо трябва да съберем предложения и мераклии ,така че казвайте
                              Ако имате познати от нашата порода ,които не влизат във форума ,изрекламирайте им начинанието ни
                              Даваите - направете предложения и ще обновим анкетата.
                              Според мен Пловдив е най-удачния вариант, защото е горе долу на средата и ми се струва, че ще има най-много гласове за там.
                              Все пак и по черноморието няма да е зле, но е далеч, да видим предложенията и ще обновим анкетата.
                              sigpic
                              Lulin Group Ltd.

Comment

• Май на никой никъде не му се ходи За морето предлагам Бургас ,за София предлагам Боровец по време на ралито ,по централно - Плевен или Пловдив. Аз съм Окей където и да е ,ама ако няма мераклии пак нищо няма да стане
                                Fiat Bravo II 1.4 90hp
                                sigpic

Comment

Working...
                                X